Logo
Komentet për Rivalo

Komentet për Rivalo

Komente për Rivalo

Megjithëse Rivalo sapo ka hyrë në industrinë e basteve në internet, ai ka mjaft përdorues për të zënë vendin e udhëheqjes. Arsyeja e përgjithshme për këtë shihet si siguria. Sepse përdoruesit e dinë se edhe nëse kalojnë shumë hapa gjatë depozitimit të parave për të vënë bast në bilancet e tyre, asnjë faqe nuk ofron komoditetin që u jep. Përveç këtyre, Rivalo është si një ilaç për përdoruesit me opsionet e shumta të basteve. Pika më pozitive që përdoruesit përmendin në seksionin e komenteve në lidhje me rivalo është bollëku i bonuseve. Pothuajse çdo kupon që bëni në faqe ose çdo bast që vendosni jep bonuse shumë të bukura dhe të konsiderueshme. Kjo është arsyeja pse përdoruesit në përgjithësi kanë bërë komente pozitive për Rivalo në seksionin tonë të komenteve. Megjithatë, nuk ka asnjë rregull që çdo përdorues të mendojë pozitivisht. Edhe pse komentet negative nuk janë në shumicë, ka edhe rivalë si në çdo faqe të suksesshme bastesh. Tani, le t'i shqyrtojmë këto komente si pozitive dhe negative, dhe le të ndajmë disa nga komentet e përgjithshme me ju.

Komente pozitive dhe negative për Rivalo

Komentet për Rivalo janë përgjithësisht pozitive. Temat e përgjithshme të këtyre komenteve pozitive kanë të bëjnë ose me cilësinë e masave të sigurisë në faqe, ose fitimin shumë të lehtë të bonuseve, transmetimin shumë të shpejtë të parave të tërhequra nga bilanci, ose bollëkun e opsioneve të basteve. Komentet negative në përgjithësi lidhen me pagesat. Megjithatë, dua të bëj një paralajmërim këtu, në kontratën që keni miratuar gjatë regjistrimit në rivalo, ka një klauzolë që llogaria juaj do të mbyllet kur të kuptohet se jeni nën moshën 18 vjeç. Përveç kësaj, nëse llogaria juaj Rivalo është e regjistruar në emër të personit, llogaria juaj bankare duhet të jetë gjithashtu në emër të atij personi. Përndryshe, nuk mund t'i transferoni paratë në bilancin tuaj në llogarinë tuaj bankare. Nëse i merrni parasysh këto artikuj, mund të jem i sigurt se do të bëni komente pozitive për Rivalo.

Llogaria ime Rivalo është ndaluar

Rivalo është një nga faqet në trend të basteve online të viteve të fundit. Një nga arsyet më të rëndësishme për të ngjitur shkallët e famës janë lehtësitë e pagesës dhe opsionet e pagesës, si dhe ofrimi i mbështetjes 24/7 për klientët. Nuk do të ishte e drejtë të përdorej shprehja “vjet” për Rivalo sepse është një kompani që sapo ka hyrë në industrinë e basteve. Përdoruesit janë përgjithësisht të kënaqur sepse ju merrni bonuse të konsiderueshme në shuma të caktuara nga pothuajse çdo bast që bëni në rivalo. Megjithatë, pasi çdo gjë e mirë ka një anë të keqe, një nga anët e këqija të rivalo është se llogaritë mbyllen shumë shpesh. Megjithatë, ekipi i Rivalo, i cili thotë se të gjitha këto i bën për siguri, nuk e fshin drejtpërdrejt llogarinë që është mbyllur, por së pari shikon lëvizjet e llogarisë dhe paratë në gjendje i dërgon në llogarinë bankare të përdoruesit në një kohë shumë të shkurtër. nëse nuk ka situatë jonormale.

Ndalimi i llogarisë Rivalo

Fjalia në nenin 12 të marrëveshjes së përgjithshme të Rivalo thotë se "Rivalo rezervon të drejtën të mbyllë një llogari ekzistuese bastesh pa dhënë asnjë arsye." Përfundimi që duhet nxjerrë këtu nuk është se Rivalo ka luksin për të mbyllur llogaritë pa asnjë arsye. arsyeja. Nëse Rivalo zbulon rritje jonormale në llogari dhe çdo përpjekje mashtrimi, ai do të pezullojë përkohësisht llogarinë tuaj dhe nëse gjendet qoftë edhe një problem i vetëm si rezultat i këtyre hetimeve, llogaria rivalo do të bllokohet dhe gjendja në llogarinë tuaj rivalo do të mbyllet. . Ju nuk mund të tërhiqni para në asnjë mënyrë. Kjo është arsyeja pse kërkimi i vrimave të sigurisë në faqet e basteve si Rivalo, ku siguria mbahet në nivelin më të lartë, do t'i paralajmërojë këta administratorë kur të përpiqeni të bëni një hapje, pasi nuk është në favorin tuaj, por kundër jush dhe faqja do të parandalojë qasja juaj në llogari dhe aksesi juaj në faqen e internetit nëpërmjet IP-së në përpjekjen tuaj të dytë. Kjo rregullore, e cila i bën njerëzit të thonë se bastet kanë një metodë, meriton një ovacion në këmbë.