Logo
Rival

Rival

Informacione rreth kompanisë së basteve Rivalo

Sajti i basteve Rivalo është një faqe bastesh dhe kazinoje që u hap në qershor 2013, vazhdimësi e kompanisë gjermane Tipico. Rivalo, e cila merr infrastrukturën e basteve dhe faqeve nga kompania Tipico, nuk ka asnjë lidhje korporative me kompaninë Tipico. Ndryshe nga Tipico, e licencuar në Maltë dhe Gjermani, Rivalo është licencuar nga Curacao, një vend i Karaibeve. Informacioni i kompanisë Rivalo është në faqe si më poshtë:
Rivalo.com 247SportsInteractive B.V. Është një markë e regjistruar e.
247SportsInteractive B.V është e regjistruar në Zyrën e Regjistrimit Tregtar të Ministrisë së Industrisë dhe Tregtisë së Curaçao me numrin 128642. Kompania ka licenca për shërbimet e internetit dhe lojërave në Curacao.

Numri i licencës: Master License 5536/Jaz / C.I.L. Licencimi Interaktiv Curacao N.V.
Selia e kompanisë
Bulevardi i Emancipimit 29
Willemstad
Curacao

Baste sportive Rivalo

Në Rivalo.com mund të gjeni saktësisht të njëjtat baste si Tipico me të njëjtat shanse. Kjo do të thotë që është e mundur të vihet bast në një numër të madh bastesh live shpejt me shanse të larta. Në faqen e basteve Tipico kishte shanse shumë të larta për ndeshjet e Superligës. Do të shohim nëse Rivalo do të mbajë të njëjtat shanse kur të fillojë sezoni. Që nga korriku 2013, tarifat e Rivalo janë saktësisht të njëjta me tarifat e Tipico.

Anëtarësimi dhe bonuset në Rivalo

Nëse keni një anëtarësim në Tipico, është e mundur të përdorni llogarinë tuaj në Rivalo.com. Ju nuk keni nevojë të hapni një llogari të re. Nëse nuk keni hapur një llogari me Tipico ose Rivalo.com më parë, mund të hapni një llogari tani dhe të fitoni një bonus prej 250 TL. Edhe nëse keni marrë një bonus nga Tipico më parë, është e mundur të merrni këtë bonus nga Rivalo. Një bonus 100% shtohet në depozitën tuaj të parë.

twitter i basteve celulare faqe bastesh me shanset më të mira baste në Turqi gjenerata e re e sistemit të basteve Si të luani baste live, si të depozitoni para bast televiziv i preferuar tjk bast kalorës bast lidhje bast princi bast login jupwin hyrje axbet twitter televizor inteligjent Meritroyal TV bonus milanobet