Logo
Si të merrni bonusin e humbjes?

Si të merrni bonusin e humbjes?

Bonusi i humbjes është një lloj nxitjeje që u ofrohet përdoruesve në faqet e basteve dhe kazinove në internet. Sidoqoftë, mënyra se si mund të merrni bonusin e humbjes varet nga cila faqe ofron këtë bonus dhe në çfarë kushtesh. Si informacion i përgjithshëm, procesi i marrjes së bonusit të humbjes është si më poshtë:

1. Platformat e Përshtatshme të Kërkimit

 • Zgjedhja e sitit: Hulumtoni faqet që ofrojnë bonuse humbjeje dhe përcaktoni se cili sajt ju ofron ofertën më të përshtatshme.
 • Besueshmëria: Ofertat e bonusit mund të jenë joshëse, por kontrolloni nëse platforma është e besueshme dhe e licencuar.

2. Hapni një llogari dhe filloni

 • Regjistrohu: Krijo një llogari në platformën e zgjedhjes suaj.
 • Investimi fillestar: Depozoni para në llogarinë tuaj dhe filloni të bastni.

3. Identifikoni humbjet tuaja

 • Llogaritja e humbjes: Në përgjithësi, bonusi i humbjes llogaritet bazuar në humbjet neto që përjetoni në një periudhë të caktuar (javore, mujore, etj.).

4. Kërkoni një bonus

 • Faqja e mbështetjes ose promovimit të drejtpërdrejtë: Ndërsa disa platforma transferojnë automatikisht bonusin e humbur në llogarinë tuaj, disa mund të kërkojnë që përdoruesit të kërkojnë një bonus duke kontaktuar mbështetjen drejtpërdrejt ose duke plotësuar një formular të specifikuar në faqen e promovimeve .
 • Pretendim brenda një afati kohor të caktuar: Disa sajte mund të caktojnë një kornizë kohore specifike për të kërkuar bonusin tuaj të humbur. Për shembull, mund t'ju duhet të paraqisni një kërkesë brenda 48 orëve nga humbjet tuaja javore.

5. Kontrolloni Kushtet e bastit

 • Kërkesat për pagë: Pasi të merrni bonusin tuaj të humbur, mund t'ju duhet të plotësoni një kërkesë të caktuar bastesh për ta kthyer këtë bonus në para.
 • Periudha e konvertimit: Mund t'ju duhet të plotësoni kërkesat e bastit brenda një periudhe të caktuar kohe.

6. Shlyej bonusin

 • Vëni një bast: Përdorni bonusin tuaj në lojëra ose baste të lejuara nga platforma.
 • Tërheqja e fitimeve: Nëse i plotësoni me sukses kërkesat e bastit, mund t'i tërheqni fitimet tuaja në llogarinë tuaj.
bast twitter i thartë Depozitë e lehtë e basteve live kompanitë e basteve eurobet bast fesbet mega bast live avantazhi i basteve për patentë bast i sponsorizuar vevo bast kosi woking torquay shikojnë drejtpërdrejt baste jet tërheq para nga faqja e basteve të huaja odeon bast Twitter nxitojnë asilbet login matbet tv betmarlo tv