Logo
Како да добиете бонус за загуба?

Како да добиете бонус за загуба?

Бонус за загуба е еден вид поттик што им се нуди на корисниците на онлајн обложување и казино сајтови. Сепак, како можете да го добиете бонусот за загуба зависи од тоа која страница го нуди овој бонус и под кои услови. Како општи информации, процесот на добивање на бонусот за загуба е како што следува:

1. Истражувајте соодветни платформи

 • Избор на локација: Истражете ги сајтовите кои нудат бонуси за загуба и одредете која локација ви ја нуди најсоодветната понуда.
 • Сигурност: Бонусните понуди може да бидат примамливи, но проверете дали платформата е сигурна и лиценцирана.

2. Отворете сметка и започнете

 • Регистрирајте се: создадете сметка на платформата по ваш избор.
 • Почетна инвестиција: депонирајте пари на вашата сметка и започнете со обложување.

3. Идентификувајте ги вашите загуби

 • Пресметка на загуба: Општо земено, бонусот за загуба се пресметува врз основа на нето загубите што ги доживувате во одреден период (неделни, месечни, итн.).

4. Побарајте бонус

 • Страница за поддршка или промоција во живо: додека некои платформи автоматски го пренесуваат изгубениот бонус на вашата сметка, некои може да бараат од корисниците да побараат бонус со контактирање со поддршка во живо или пополнување формулар наведен на страницата за промоции .
 • Побарување во одредена временска рамка: некои сајтови може да постават одредена временска рамка за да го побараат изгубениот бонус. На пример, можеби ќе треба да поднесете барање во рок од 48 часа од вашите неделни загуби.

5. Проверете ги Условите за обложување

 • Потребно за плата: откако ќе го добиете изгубениот бонус, можеби ќе треба да пополните одреден услов за обложување за да го претворите овој бонус во готовина.
 • Период на конверзија: Можеби ќе треба да ги завршите барањата за обложување во одреден временски период.

6. Откупи бонус

 • Поставете облог: користете го вашиот бонус на игри или облози дозволени од платформата.
 • Повлечете ја заработката: ако успешно ги завршите барањата за обложување, можете да ја повлечете вашата заработка на вашата сметка.
залог на mybet axbet обложување избор на коефициенти за обложување Обложувалници кои обезбедуваат преноси во живо купон од системот за обложување во живо депозит и повлекување на мобилно обложување маниса точка обложување твитер обложување кошарка Обложување година бонус за обложување на решетката паметен облог лото Полска влез во слот сафирбет твитер бетмарло твитер синиот твитер